Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : (312) 482-5115
WEB https://dikmenmtal.meb.k12.tr
Adres : METİN AKKUŞ MAH. . DİKMEN ANADOLU MESLEK LİSESİ . ÇANKAYA / ANKARA
VİZYON : Dikmen Anadolu Meslek Lisesi , Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi çalışanları olarak öğrencilerimizi ; Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip , Sürekli gelişen ve değişime açık , Alanında yüksek öğrenime yönelebilen , Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı , İnsani değerlerle donatılmış , Atatürkçü düşünce yapısına sahip , Demokratik , Laik ve insan haklarına saygılı , Endüstrininin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek, H E D E F İ M İ Z D İ R . . .
MİSYON : Bunun için ; Milli Eğiitmin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak , bütün öğrencilere orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıma , çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik , sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilinci ve gücünü kazandırmak, Öğrencilerimize ilgi ,istek ve yetenekleri doğrultusunda mesleki eğitim vermek , Öğrencilerimize , alanlarında yüksek öğrenime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmak, Endüstri kuruluşlarına nitelikli teknik elemanlar yetiştirmek, Toplumsal kalkınma ve refahın gelişmesine katkıda bulunmak , Bilimsel düşünme ve sorun çözme yeteneği gelişmiş nesiler yetiştirmek için, ÇALIŞIRIZ...
BAŞARILAR : .

Öğretim Şekli :Tam Yıl Tam Gün
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Lojman : . Sayısı:0
Servis : .
Ulaşım : Kızılay Güvenpark´tan İLKER Minübüsleri , Ulus-Kızılay-Polisevi İstikametinden Otobüs Hat Numaraları : 131-1, 183-1, 183-2, 183-6, 186-1, 186-2, 187-1, 187-2
Yerleşim Yeri : Dikmen Metin Akkuş Mahallesi İlker Cadde No: 101 06450 Çankaya/Ankara
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe´ye 4 Km, İl´e 9 Km
Kontenjan Bilgileri : 510
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .